Bestil hjemmefra

Bestil hjemmefra - og brug tiden med venner og familie når du er afsted.

Det vigtigste for EasyTours er at du får en så behagelig og afslappede charterferie som muligt. Vi hjælper dig med at bruge tiden fornuftigt når du rejser, så du kan gøre netop det, som du har lyst til.

Du kan derfor hjemmefra tilpasse din ferie, så den passer til netop dine behov.
Du har en lang række muligheder for at bestille forskellige ting hjemmefra. Du kan bestille arrangementer, bil leje eller få lavet særlige arrangementer. Det kan du gøre ved at booke det på www.easytours.dk eller ringe til en af vores ferierådgivere på telefon +45 7199 7588.

Hvis du benytter finansiering, skal du være opmærksom på at vi ikke kan tilføje bestillinger til din ferie når du har sendt låneansøgningen, med mindre at du vil betale din ekstrabestilling med betalingskort.

 

Mad i flyet

EasyTours gæster flyver primært med Jet Time.
Jet Time er kendt for sit høje service niveau og venlige personale.
Det er muligt at bestille et lækkert veltilberedt og primært økologisk måltid mad, der er tilpasset den tid på dagen som du flyver.
Det er nemt at bestille mad om bord på flyveren i forbindelse med din bestilling af rejsen på www.easytours.dk


Udflugter

På destinationen finder du danske rejseledere som hele tiden finder nye spændende og originale udflugter. Det kan derfor være en god idé at I holder jer orienteret og spørger rejselederne når I kommer frem.