Om EasyTours

EasyTours er det første rejseselskab i Danmark der fokuserer på, og tilbyder rejser på afbetaling, med en finansiering der er billigere end banklån og andre finansieringsmåder.

Ideen bag EasyTours er at skabe et konkurrencedygtigt alternativ til de eksisterende rejseselskaber, og give vores gæster en unik mulighed for at dele betalingen af ferien ud på månedlige ydelser, der er tilpasset vores gæsters individuelle behov.

Det vil altid være billigere at betale rejsens fulde beløb på én gang og den mulighed tilbyder EasyTours selvfølgelig også, men vi er samtidig glade for at kunne tilbyde vores gæster afbetaling med et af markedets billigste finansieringsløsninger.

Vi har et særdeles konkurrencedygtigt produkt, med klassiske og velkendte charterrejser i samarbejde med vores tekniske rejsearrangør Primo Tours, og en gennemarbejdet attraktiv finansieringsaftale med Ekspres Bank.

Tag ingen chancer med din ferie!
EasyTours står sammen med stærke samarbejdspartnere for at give dig ferieoplevelser du aldrig glemmer. Til sammen har vi næsten 50 års erfaring fra rejsebranchen og med en sund økonomi, god kvalitet og dansktalende rejseledere på destinationerne, er du i gode hænder når du bestiller din drømmeferie hos EasyTours.

I samarbejde med vores tekniske rejsearrangør Primo Tours arbejder vi benhårdt for at give vores gæster en unik serviceoplevelse både før, under og efter rejsen; blandt andet gennem udvikling af nye koncepter og grundig uddannelse af personale i Danmark såvel som på destinationerne.

EasyTours opererer i det daglige arbejde, såvel som i den gennemgående forretningside med 3 værdier:

Frihed til at rejse

Ambitiøs jagt på attraktive rejsemål

Troværdig rejsepartner


Med det mener vi:

Vi vil give alle frihed til at rejse og opleve landets bedste charterferier! Vi tilbyder vores gæster gode velkendte ferieoplevelser og vil hele tiden være på forkant med spændende rejsemål til en attraktiv finansiering. Vi udvikler hele tiden EasyTours til fordel for vores gæster og samarbejdspartnere, samtidig med at vi kommunikerer åbent og ærligt.