Panorama

Luksus hotel med enestående udsigt fra poolområdet til det dejlige azurblå hav.

stjernestjernestjernestjerne

  • Priser
  • Information
  • Kort
Ikke nogle afgange i denne måned – prøv evt. anden lufthavn, destination eller måned.
Priser

Prislisten hentes...


Bestem selv din ydelse

Træk i ydelsesberegneren, og prislisten opdateres automatisk med priser pr. md.

Løbetid

Panorama Hotel m/Mini All Inclusive

Luksushotel med suveræn havudsigt fra poolområdet

Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet hotel med en høj beliggenhed og en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel, som har en stor skare af stamgæster. Den store solterrasse er helt unik med gigantiske swimmingpools, liggestole, parasoller og en fremragende havudsigt. Der findes flere poolområder på hotellet.

På hotellet findes endvidere hyggelig lobby med reception, flere barer og restauranter med både indendørs- og udendørs betjening.

Ved indkvartering i dobbelt- eller familieværelse kan man frit benytte det store poolområde foran hovedbygningen. De øvrige poolområder er tilknyttet Panorama Blue værelserne. Disse kan der forespørges på mod et ekstra gebyr pr. person. Overalt er der imponerende og dejlige opholdsområder samt flotte udenomsarealer med palmer og blomster.

Beliggenhed
Hotel Panorama er beliggende i Kalamaki i rolige omgivelser og alligevel tæt på seværdighederne i Agia Marina eller Chania. Panorama Hotel egen gangbro fra hotellet til en private strand lige overfor hotellet. Stranden har primært stenbund, og der findes ikke sand ved strandstykket. Arealet ned til vandet er et græsstykke med gratis liggestole. Hele familien kan nemt og trygt nyde en forfriskende dukkert i Middelhavet. Indenfor cirka 800 m findes de fineste sandstrande i området omkring Agia Marina.

Ved indkørslen til hotellet er et busstoppested, så man nemt og hurtigt kan komme rundt i lokalområdet. For dårligt gående gøres der opmærksom på, at det sidste stykke op til Hotel Panorama er en stejl bakke. På selve hotellet findes der ramper overalt.

Faciliteter
Hotellet byder på mange faciliteter, såsom fitness, tennisbane, basketball, billard og volleyball (kun i sommerhøjsæsonen). Desuden kan sauna, massage og frisør bookes mod betaling. Der er gratis trådløst internet i receptionsområdet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan være varierende, og udfald kan forekomme. Der findes en mindre internetcafé med computere i receptionsområdet. I højsæsonen i skolernes sommerferie, vil der i løbet af dagen og om aftenen være underholdning for både store og små. For børnene er der et legeområde med en mindre legeplads. Gratis udlån af poolhåndklæder.

Værelser

Man bor på fine dobbeltværelser med bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, minibar(efter forespørgsel), aircondition og balkon med bord og stole. Minibarens indhold kan nydes mod betaling direkte til hotellet. Primo Tours’ standard-dobbeltværelser - med eller uden havudsigt - er placeret i hovedbygningen, som ligger øverst i komplekset.   Som noget helt unikt kan man ved standard-dobbeltværelser booke specifikke værelser på Hotel Panorama. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 400 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt.    Der findes ligeledes familieværelser, som kan bookes i perioden 19/6-30/7. Vælger man familieværelser (1000 nr. værelser), ligger disse helt forrest og længst nede i komplekset.   I afdelingen ”Executive Wing” findes der suiter med privat pool. Denne afdeling er udelukkende for voksne (+16 år). Disse værelser kan kun bookes via manuel forespørgsel.

Executive Superior værelser (3000 nr. værelser) er beliggende midt i komplekset over værelserne med privat pool samt i komplekset til højre for denne afdeling. Disse værelser kan benytte den ekstra pool i nederste område af komplekset, og alle executive superior værelser har havudsigt.   Mod tillæg er det muligt at få et dobbeltværelse til enebrug.

Pension

Opholdet er med Mini All Inclusive. Det vil sige morgenmad og lokale drikkevarer i løbet af dagen.
Mod tillæg er det muligt at opgradere til All Inclusive, hvilket inkluderer frokost- og aftenbuffet. 
Morgenmaden serveres i tidsrummet kl. 7.30-10.00 og byder blandt andet på amerikansk morgenmad, græske, traditionelle retter samt anden sund og varieret morgenmad.   Alle drikkevarer er lokale og kan indtages i tidsrummet kl. 10.30-00.00. I løbet af dagen er der desuden mulighed for diverse snacks og is.   Tilkøb af All Inclusive pr. uge:
Voksen 900 kr./ Barn 550 kr.

Frokost serveres i tidsrummet kl. 12.30-15.00 fra buffet med et stort udvalg af kolde, lune, internationale og lokale retter. Aftensmaden serveres i tidsrummet kl. 19.00-21.30 fra buffet med speciel menu for børnene.   Mini All Inclusive eller All Inclusive er tilgængelig helt frem til afrejsetidspunktet.   Der er en såkaldt ’Light’ dress-code i restauranten på hotellet, hvilket betyder, at de ikke tillader badetøj, bar mave, klipklapper, soltoppe og lignende. Lange bukser til mænd er velset til aftensmåltidet, men ikke et krav.   For rejsende i større grupper gør vi opmærksom på, at restauranten altid gerne forsøger at sammensætte borde til hele gruppen. Dette kan dog ikke garanteres på forhånd. Ligeledes anmoder restauranten om, at man af pladshensyn ved større grupper ikke sidder i restauranten i hele spiseperioden. 

Sen ankomst til hotellet:
Ophold m/Mini All Inclusive og All Inclusive - her er der på ankomstdagen drikkevarer indtil ovenstående tidspunkt.

Check-ud fra hotellet
Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet ved ankomsten. Dette kan nogle gange lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Fakta

Panorama Hotel m/Mini All Inclusive
P.O. Box 73, Kato Stalos / Agia Marina
Tlf: +30 282 10 31 700

Afstand til centrum:
5000 m
Afstand til strand:
50 m
Afstand til indkøb:
500 m
Antal værelser:
200
Byggeår:
1979
Pool:
Ja
Børnepool:
Ja
Bar:
Ja
Restaurant:
Ja
Aircondition:
Ja
Køleskab:
Ja
TV:
Ja
Internet:
Ja