Faliraki

Faliraki er bla. populær fordi de dejlige strande ligger i læ for vestervinden. Dette gør området børnevenlig og med mulighed for masser af vandsportaktiviteter.

badge
  • rhodos-1.jpg
  • rhodos-2.jpg
  • rhodos-3.jpg
  • rhodos-4.jpg
  • Hoteller
  • Information

De to forskellige bydele

En halv snes kilometer nede ad østkysten fra Rhodos by ligger én af øens mest populære feriebyer, Faliraki - populær, fordi den bløde, flade sandstrand ligger i læ for vestenvinden med stor børnevenlighed og masser af vandsportsaktiviteter til følge. De modige/dristige kan også vove sig ud i et bungy jump.
Groft sagt kan byen opdeles i en ældre og en nyere del. Mest charmerende er den ældre bydel med lav bebyggelse, hyggelige smågader og byens centrum. Her findes de fleste restauranter, pubber, barer og diskoteker - med engelsk publikum og hektisk natteliv. Den nye bydel består fortrinsvis af store hoteller ved hovedstranden, der er velbesøgt. F.eks. tager mange turister turen fra Rhodos by for at bade i Faliraki, der også har to andre strande, én nord for byen og én syd for byen. Sidstnævnte tillader nøgenbadning.
En attraktion ud over det sædvanlige er Water Park, Europas største vandland, med et piratskib, vilde vandrutsjebaner med Kamikaze-surfbrædter, dovne floder med gummibåde og swimmingpols med bølger.

Fakta Faliraki

Billeje: kan varmt anbefales på Rhodos. Bilen kan lejes til fordelagtige priser gennem Primo Tours.

Tidsforskel: Rhodos er 1 time foran Danmark, dvs.når kl. er 12 på Rhodos er den 11 i Danmark.
Ikke nogle afgange i denne måned – prøv evt. anden lufthavn, destination eller måned.
Priser

Prislisten hentes...






Hjælpe ikon

Bestem selv din ydelse

Træk i ydelsesberegneren, og prislisten opdateres automatisk med priser pr. md.

Løbetid