Ialyssos/Ixia

Ialyssos er en hyggelig ferieby med muligheder for både at finde gode restauranter og at shoppe. Ialyssos er en af Rhodos's populære feriemål!

badge
  • ialyssos-1.jpg
  • ialyssos-2.jpg
  • ialyssos-3.jpg
  • ialyssos-4.jpg
  • ialyssos-5.jpg
  • Hoteller
  • Information

Den afkølende blæst

En halv snes kilometer vest fra Rhodos by ligger Ialyssos, som er en rigtig hyggelig ferieby med rige muligheder for både at spise og shoppe.
Mange windsurfere foretrækker Ialyssos-stranden, fordi det blæser en del på disse kanter. Det giver gode bølger og derfor afholdes der jævnligt wind- og kitesurfing-konkurrencer på denne strand.
 
Til gengæld køler vinden behageligt i de varmeste perioder, så også derfor hører Ialyssos til en af de mest populære badesteder på øen. Stranden er velorganiseret med haver og swimmingpools. Det gør bl.a. at stedet er børnevenligt, hvis vinden gør bølgerne for høje til at bade i havet.
 
Omkring kirken midt i Ialyssos finder man et hyggeligt lokalmiljø med både lokale- og internationale restauranter, barer og caféer. Den lokale seværdighed er uden sammenligning den Akropolis-lignende ruin på toppen af Filemiros-bjerget bag byen.

De lidt mere fredelige nabobyer Ixia og Trianda er også et besøg værd - begge steder ligeledes med mulighed for wind- og kitesurfing og andre vandsportsaktiviteter.

Fakta Ialyssos

Billeje: kan varmt anbefales på Rhodos. Bilen kan lejes til fordelagtige priser gennem Primo Tours.

Tidsforskel: Rhodos er 1 time foran Danmark, dvs. når klokken er 12.00 på Rhodos er den 11.00 i Danmark.
Ikke nogle afgange i denne måned – prøv evt. anden lufthavn, destination eller måned.
Priser

Prislisten hentes...


Hjælpe ikon

Bestem selv din ydelse

Træk i ydelsesberegneren, og prislisten opdateres automatisk med priser pr. md.

Løbetid