Rhodos By

Rhodos By er blandt det smukkeste i Middelhavet - en gammel, chamerende bydel med fantastisk atmosfære.

badge
  • rhodos-1.jpg
  • rhodos-2.jpg
  • rhodos-3.jpg
  • rhodos-4.jpg
  • Hoteller
  • Information

Den uberørte bydel

Mange hævder, at Rhodos by hører til de smukkeste i Middelhavet - og den opfattelse er svær at argumentere imod. På øens nordspids ligger byen omgivet af hav på tre sider - med en gammel, charmerende bydel, der forekommer uberørt af århundreders udvikling og med mange interessante monumenter for skiftende, historiske perioder.

Til disse monumenter hører Sct. Nicholas fortet yderst på molen i Mandraki-havnen, som i dag er en malerisk lystbådehavn, men som i Middelalderen hed Galejhavnen, fordi den var Johanitterriddernes flådehavn. Umiddelbart indenfor byporten finder man Symipladsen med ruinerne af Afrodite templet - ja, den gamle by udgør faktisk et levende museum, hvor omkring 6.000 mennesker bor i de samme bygninger, som ridderne gjorde det for 600 år siden.

Et markant levn fra den tyrkiske besættelse er Soliman-moskéen, der blev opført i 1500-tallet, men for historieinteresserede vil en guidet rundvandring på den fire kilometer lange bymur med garanti være højdepunktet - bl.a. fordi guiden levende fortæller om fortidens mange militære anlæg. Det arkæologiske museum i riddernes gamle hospital er bestemt også et besøg værd.

Læs mere om charterrejser og charterferie til Rhodos her.

Fakta Rhodos by

Billeje: kan varmt anbefales på Rhodos. Bilen kan lejes til fordelagtige priser gennem Primo Tours.

Tidsforskel: Rhodos er 1 time foran Danmark, dvs.når kl. er 12 på Rhodos er den 11 i Danmark.
Ikke nogle afgange i denne måned – prøv evt. anden lufthavn, destination eller måned.
Priser

Prislisten hentes...


Hjælpe ikon

Bestem selv din ydelse

Træk i ydelsesberegneren, og prislisten opdateres automatisk med priser pr. md.

Løbetid