Sardinien

Sardinen - middelhavets smukkeste ø. Øen har høje smukke grønne bjerge, varieret natur, krystalklart vand i smaradgrønne bugter og dramatiske klippeformationer.

badge
  • sardinien-1.jpg
  • sardinien-2.jpg
  • sardinien-3.jpg
  • sardinien-4.jpg
  • sardinien-5.jpg
  • sardinien-6.jpg
  • Hoteller
  • Information

Rejser til Sardinien

Sardinien er måske middelhavets smukkeste ø. Øen er beliggende syd for den franske ø Korsika og ud for Italiens vestkyst. Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet (efter Sicilien) og på størrelse med Jylland.

Høje smukke grønne bjerge, varieret nature med store olivenlunde, krystalklart vand i smaragdgrønne bugter og lange strande, dramatiske klippeformationer og 4000 års kulturhistorie i de charmerende byer er blot noget af det, man møder, når man rejser til Sardinen.

EasyTours gæster bor på østkysten, på Arbatax-halvøen nær byen Tortoli Ogliastra, der både byder på badeferie på lækre strande med turkisblåt vand, et fantastisk klima, hyggelige havnebyer og et spisekort af en anden verden.

Italienere har generelt god smag og sans for detaljer og derfor vil man opleve et anderledes eksklusivt ferieparadis, som for alvor afviger fra andre populære feriemål i middelhavet. Her får man et utal af enestående og uspolerede strande, som med klart og azurblåt vand, ikke ses ret meget smukkere, andre steder i verden.

Sardinien har så meget at byde på, at det ikke kan lade sig gøre at opleve det hele under et ferieophold. Mange vælger derfor at rejse tilbage for at få flere oplevelser med hjem.
Sardinien er også et oplagt rejsemål for dig der ønsker en aktiv ferie, hvis du f.eks. holder af at vandre, dykke eller gå på opdagelse i spektakulære grotter er der mange interessante muligheder.

Ikke nogle afgange i denne måned – prøv evt. anden lufthavn, destination eller måned.
Priser

Prislisten hentes...


Hjælpe ikon

Bestem selv din ydelse

Træk i ydelsesberegneren, og prislisten opdateres automatisk med priser pr. md.

Løbetid