Konakli

beliggende vest for Alanya, og er en nyopført ferieby i roligt og uforstyrret i smukke, landlige omgivelser, lige ned til Middelhavet

badge
  • alanya-1-generel.jpg
  • alanya-2-generel.jpg
  • alanya-3.jpg
  • alanya-4.jpg
  • Hoteller
  • Information

Rejser til Konakli

Konakli er beliggende vest for Alanya, og er en nyopført ferieby. Konakli ligger roligt og uforstyrret i smukke, landlige omgivelser, lige ned til Middelhavet. Konakli er den sidste ferieby, man passerer, når man kommer fra lufthavnen i Antalya mod den større ferieby Alanya. Konakli er en by i rivende udvikling og der er igangsat en del store projekter, såsom hotelbyggerier, villa udvikling, men også herlig lokal stemning, specielt i form af en hel del landbrug, som ikke har ændret sig i århundreder. Stranden i Konakli er langstrakt og med fin sand og lunt vand. Konakli er en dejlige kombination af af nyt og gammelt, men et mindre udvalg af af butikker, restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Konakli byder på oplevelser for hele familien. Konakli har desuden gode transportmuligheder til såvel Alanya som til lufthavnsbyen Antalya, idet kysthovedvejen går lige igennem bydelen.

Incekum
er sine 300 solskinsdage om året er perfekt område at afholde sin ferie. Incekum er et relativt roligt område og stedet er foretrukket af gæster som ønsker at bo på hoteller af høj kvalitet og nyde den fantastiske strand i området.
Stranden er også kendt som den bedste strand på den tyrkiske sydkyst, grundet det rene vand og fine gyldne sand. Det Blå Flag vejrer på stranden ved Incekum, som er fantastisk til børn, da man skal langt ud i vandet før det bliver dybt. Der findes et bredt udvalg af vandsport, f.eks snorkling, jetski og windsurfing m.m. Incekum består af af en perlerække af luksushoteller, som er placeret i enten på den ene eller den anden side af strandvejen. Hotellerne er store imponerende resorts, som byder på et hav af faciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Der findes et fint udvalg af restauranter, caféer, barer og forretninger ved Incekum. Restauranterne i området er kendt for frisk fisk og skaldyr, som købes direkte fra de lokale fiskerbåde, men menukortet er også spækket med herlige kød og pastaretter. Incekum er også kendt for det imponerende The Water Planet vandland, som er mere end 60.000 kvadratkilometer stort og har 27 fantastiske forlystelser, et hav af rutschebaner, bølgerpools og endda elastikspring. Konakli og Incekum har desuden gode transportmuligheder til såvel Alanya som til lufthavnsbyen Antalya, idet kysthovedvejen går lige igennem begge feriebyer.
Ikke nogle afgange i denne måned – prøv evt. anden lufthavn, destination eller måned.
Priser

Prislisten hentes...


Hjælpe ikon

Bestem selv din ydelse

Træk i ydelsesberegneren, og prislisten opdateres automatisk med priser pr. md.

Løbetid